F Typ Heavy-Duty Svorka Bar Držiak, Rukoväť Rýchle Uvoľnenie Dreva Paralelné Svorky T Bar Svorky pre DIY Tesárstvo ručného Náradia

€6.89

-14%

€8.10

Nový produkt

1 položky

Štítky: železná ruda, železné rúry, iron rada kryt a pad, f svorky ťažkých kovov, 24 palcový svorka, brány žehlička, svorka duratec, bar svorka dreva, bar svorka f, žehlička list.

Odrážky:

1、Zinok Die-cast Čeľuste: F svorka je navrhnutý s zinok die-cast čeľuste s pevnosť a trvanlivosť.

2、Ergonomická Plastová Rukoväť: F svorka má ergonomická plastová rukoväť.

3、Odolnosť proti Korózii: Na F svorka cast hlavy prichádza s práškovým nástrekom povrchu, aby sa zabránilo korózii.

4、Ochranné Podložky: F svorka má 2-dielna spojky doska systém a prichádza s ochranné podložky na hornej a dolnej čeľuste.

5、Široké Uplatnenie: F-spojka je ideálna pre stolárov, skriňa tvorcovia, tesári a kovové pracovníkov.

Funkcie:

F-spojka typ upínaciu páčku prichádza s práąkovou dokončiť na odlievanie hlavu, aby sa zabránilo korózii a úlomkom.

Zinku hotové skladby je vybavený dvoma-kus spojky doska systém pre otváranie a zatváranie dolnej čeľuste.

Hornej a dolnej čeľuste so spojkou spojka sú vybavené ochranné podložky a pohodlné drevené rukoväte

Balenie Zoznam:

1*F Svorka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Použitie Domov urob si sám
Číslo Modelu F Svorka
Druh Záhradné Náradie Časti
Názov Značky ANENG
Materiál liatina

Súvisiace produkty